Close
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Доставки & Рекламации

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е необходимо да бъдат коректно изпълнени следните стъпки:

- Избор на продукт(и) и добавянето в кошницата
- Указване на адрес за доставка
- Начин на разплащане
- Потвърждение

След тези стъпки поръчката се смята за приета.

Доставка:

Стоките от www.devimax.com се доставят с куриер (Еконт Експрес или Европът) до адреса даден при заявката или до най-близкия офис на куриерската фирма изпълнител, според това кой начин на доставка е избран при правенето на поръчката. Сроковете за доставка варират в зависимост от населеното място на заявителя и особеността на поръчката. Срокът за доставка е 1 ден за територията на София и до 3 дни за територията на страната след потвърждение на поръчката.
Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка. Доставките се извършват чрез услугата "наложен платеж".

Ако клиентът е избрал доставка до офис на куриерската фирма на територията на България, доставката е безплатна.

Условия за връщане на закупена стока:

Клиентът има право, без да дължи обезщетения или неустойка и без да посочва причина, да върне получената стока. Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, на клиента ще бъде възстановена пълната заплатена сума. Връщането се допуска при следните условия:

-         заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от www.devimax.com адрес за кореспонденция или устно чрез обаждане до представител на същите, в срок не по-дълъг от 7 дена.

-        стоката е в добър търговски вид - оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от www.devimax.com – фактура (ако е издадена такава), касов бон

www.devimax.com си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.


Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.